Winter 2021/2022

S. Alltag und kulturelle Praxis: Food Studies in Cultural Anthropology. Culinary Practice between the Rural and the Global

Instructors: Dr. Sandra Keßler
Shortname: S Alltag&kult Praxis
Course No.: 05.174.16_530
Course Type: Seminar
Format: hybrid

Dates

Date (Day of the week) Time Location
10/19/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 Online
10/26/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
11/02/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
11/09/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
11/16/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
11/23/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
11/30/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
12/07/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
12/14/2021 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
01/04/2022 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
01/11/2022 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
01/18/2022 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
01/25/2022 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude
02/01/2022 (Tuesday) 14:15 - 15:45 01 451 P106
1141 - Philosophisches Seminargebäude